10 cactus toppers

mini cactus pour bureau

Klein en met weinig behoefte aan water hebben ze van u meer liefde dan werkelijk onderhoud nodig.

Een cactus is tijdloos en fashionable, en is zonder meer de plant die het gemakkelijkste is qua onderhoud. Fleur uw ruimte op met één van de cactus van uw keuze!

De bloemrijke keuze


Dit kleurrijke ensemble verdient een opvallend plekje in uw woonkamer. Drie cactussen in één pot zorgt voor een geweldige mix van bloemen en kleuren. Deze prachtige lidcactus Mix ‘Tricolor' bloeit in de winter en geeft zo wat extra kleur in deze donkere periode. Door de lange bloeitijd kunt u extr lang genieten van deze plant.

De girly cactus

De zonminnende christusdoorn (Euphorbia milii Miliana® 'Grande') met zijn vroljke roze bloemen komt oorspronkelijk uit Madagascar. De gemakkelijk te verzorgen Christusdoorn Miliana® 'Grande' bloeit langdurig in het winterseizoen en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.

De schoonmoeder stoel

Zeer fraaie bolcactus voor een zonnig plekje in huis! Deze plant spreekt tot de verbeelding met zijn aparte naam, maar is vooral populair vanzege het gemak in het onderhoud en de snelle groei. Deze plant komt oorspronkelijk uit de binnenlanden van Mexico waar ze in de vrije natuur helaas bedreigd is.

De orginele keuze

Een zeer gemakkelijke plant met een bijzonder uiterlijk! De rode kandelaar wolfsmelk (Euphorbia trigona var. rubra) brengt sfeer in iedere woonkamer! Deze opvallende cactus houdt van een mooi plekje in de zon.

De maancactus

De maancactus (Gymnocalycium mihanovichii) brengt Mexicaans temperament in huis! Geef deze bijzonder opvallende cactus een lichte plek, zonder felle zon. Deze cactus bloeit in de nazomer.

De klassieker

Deze makkelijk te verzorgen Zuid-Amerikaanse zuilcactus (Weberbauerocereus) voelt zich thuis op een zonnige en warme plek. Deze cactus heeft niet veel nodig om actief te blijven; u zult zien dat er steeds meer vertakkingen bijkomen naarmate de jaren verstrijken.

De harige

Deze zeer decoratieve cactus (Espostoa lanata) is opvallend grijs behaard. De plant bestaat uit een meerdere toefjes in diverse groottes.Deze grijze cactus voelt zich thuis op een zonnige en warme plek

Het kleine kussentje

Deze variant op het eerder genoemde 'schoonmoederskussen' komt oorspronkelijk voor in Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten. Deze cactus kan erg oud worden!

De andere klassieker

Zeer fraaie bolcactus die relatief snel groeit en gemakkelijk bloeit. geschikt voor een zonnig plekje in huis! Oorspronkelijk uit de binnenlanden van Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten van Amerika waar ze in de vrije natuur helaas bedreigd is.

De torens

Deze zeer decoratieve zuilcactus (Cleistocactus straussii) is opvallend grijs behaard. Dit grijze exemplaar voelt zich thuis op een zonnige en warme plek. In enkele jaren kunnen ze een mooie hoogte bereiken. De cactus bestaat uit een toef plantjes in diverse groottes.

Geef een reactie